Koop je tickets

Holland’s Next Top Dog

Is jouw hond de mooiste, liefste, grappigste hond van Nederland en verdient jouw hond de titel Holland’s Next Top Dog 2020?

Ook in 2020 zijn wij op beide themadagen op zoek naar Holland’s Next Top Dog 2020. Zowel tijdens themadag Vive la Frenchie! als tijdens themadag Dogtastic! zal er via een spannende finale live een winnaar worden gekozen uit 10 finalisten.

Wat kun je winnen?

Ook dit jaar hebben wij weer te gekke prijzen. De winnaar krijgt:

Nummer 2 krijgt € 30,- en de nummer 3 € 15,- shoptegoed vrij te besteden tijdens Bark in the Park.

Hoe doe je mee?

Binnenkort kun je hier de foto van jouw hond uploaden, alsmede uiteengezet waarom jouw hond deze titel zou moeten winnen.

Hou deze webpagina, Facebook en/of Instagram in de gaten; wij geven een seintje wanneer je de foto kunt uploaden.

Om mee te kunnen doen aan Holland’s Next Top Dog dien je in bezit te zijn van een online ticket en op tijd aanwezig te zijn voor de livefinale tijdens Bark in the Park.

Heeft jouw hond al eerder finale gestaan? Dan is deelname helaas niet meer mogelijk.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

We kiezen tien finalisten per themadag. De eerste vijf finalisten zijn de vijf met de meeste stemmen. Wil je zeker zijn dat je kans maakt, verzamel dan zoveel mogelijk stemmen. De overige vijf finalisten worden achter de schermen gekozen, je maakt dus ook kans als je maar één stem hebt!

Zodra je het terrein op loopt, zie je een bord met de foto’s van de tien finalisten. Zit jouw hond erbij? Dan doe je mee met de livefinale!

De tien finalisten strijden voor de top 3. De top 3 zal het spel Temptation Weiland spelen. Wie-o-wie wint deze spannende strijd, de felbegeerde titel, mooie prijzen en een plek op de Wall of fame?